Mindenes

Almás forralt bor

Hozzávalók / 3 adag

  • 3 dl bor
  • 6 dl víz
  • 2 db citrom
  • 1 db alma
  • 2 kk fahéj
  • pár szem szegfűszeg
  • 3 kk vanília aroma (elhagyható)
  • 3 ek cukor
  • 1 dl szörp

Elkészítés

  1. A bort és vizet egy lábasba öntjük, és a tűzhelyre helyezzük.
  2. Belerakjuk a szegfűszeget, cukrot, fahéjat,  vanília aromát.
  3. Az egyik citrom héját belereszeljük, majd a citromok levét belefacsarjuk.
  4. Az almát kis reszelőn lereszeljük, és ezt is hozzáadjuk.
  5. Jó elkeverjük, és beleöntjük a szörpöt.
  6. Mikor felforr, levesszük a tűzről, és leszűrjük.

Forrás: nosalty.hu/Palomine receptje

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!